Äntligen är kameran satt på laddning!

Men nu har jag verkligen varit superdålig på att skriva här och visa bilder på allt snyggt som blivit skapat. Men jag har faktiskt nånting att skylla på, jag har nämligen inte haft nåt batteri i kameran men nu ligger den på laddning!

Det är jättekul att ni är flera stycken som vill använda dom somriga frukterna jag har fått hem. Hoppas det blir mycket sånt till midsommar.

Eftersom att det inte finns så mycket nytt och roligt att se i min blogg än så länge så rekommenderar jag att ni surfar runt och kikar i andra nagelbloggar, det finns hur många som helst! Här är länkar till några av mina favoriter. Hoppas ni hittar lite roliga idéer och inspiration som ni kan utmana mig med =)

http://annesommar.blogg.se/

http://lightelegance.blogg.se/

http://tiptopnaglar.blogg.se

http://vackranaglaristhlm.blogg.se

Jordgubbar och grädde på naglarna

Det är verkligen synd att det inte framgår på bilden hur mysiga dom här naglarna blev. Verligen som en skål med jordgubbar och grädde.

Jag har tänkt att jag ska skärpa mig när det gäller bloggandet. Jag hoppas det går bra =)



Vitt och svart/korall

Nu har jag äntligen lite nagelbilder till er. Det var ett tag sen nu. På den ena är det fransk manikyr med en väldigt naturlig vit. Så himla snygg är den!

På den andra bilden är det den ursnygga korallfärgen och svart. Och så en del glittriga stenar också =)

Idag kom det ett litet paket på posten med lite nya dekorationer. Bland annat vita pärlor, jordgubbar och vattenmeloner. Så nu är det dags att göra naglarna sommarfina!!




Hemma igen!

Äntligen hemma! Det har varit underbara dagar i London men guuuud va skönt det är att komma hem!

Hade i alla fall alldeles för liten väska med mig. När min väska var proppfull vägde den lite drygt 6 kilo, den fick väga 15 =/ Så nästa gång blir det en mycket större väska. Men lite shopping blev det, hade nog kunnat köpa 100 par skor om jag hade fått plats med dom. På bilden ser ni vad jag har handlat. Kan ni gissa vilken som är min favorit?

Jag letade även efter nåt ställe som sålde nagelstickers och andra roligheter för naglar men hittade tyvärr ingen sånt. Men en bild på en nagelstudio blev det i alla fall. Dock inte så brittisk.....

En förkylning fick jag med mig från London också. Det var väl onödigt =(

Hoppas ni haft det lika bra som jag. Nästa vecka blir det nya nagelbilder, det lovar jag!





Nya naglar och ny bädd

Men äntligen är mina naglar fräscha igen. Jag som tänkte göra dom våriga med nån ljus och fin färg men oj, så blev det inte. Det blev grått den här gången. Helt otippat, vet inte vad som hände. Men jag trivs väldigt bra med dom i alla fall.

Jag brukar ju försöka blogga om BARA naglar men dagens inlägg är lite tillägnat min hund och hennes nya säng. Det var verkligen på tiden att hon fick en ny. Ni ser ju hur den gamla ser ut... Men Lea (hunden) var inte den första som provlåg den =) Pyret (katten) var snabbare!

Nu är det inte långt kvar tills jag får åka till London! Det ska bli så himla roligt. Vet inte om jag bloggar något mer innan jag åker så ni får ha en bra vecka så hörs vi till helgen igen!









RSS 2.0