Mammas naglar från mässan

Igår drog jag och mamma till Delsbo för att vara med hälsomässan. Riktigt trevligt var det. Träffade massa nya nagelintresserade människor. Det fanns även många intressanta utställare att kika på. Mysig dag.

Jag gjorde inga provbehandlingar utan det var mammas naglar som fick all uppmärksamhet och så här blev resultatet. Vi gjorde fransk manikyr på en hand och blommor målade med akrylfärg på den andra. Ja ja vet, det är mycket sånna blommor nu men dom är ju så himla söta! =)

Hoppas er helg varit lika bra som min!



Superfina naglar

Idag gjorde jag jättefina ljusrosa naglar på en kund. Hon har inte haft helfärg förut så hon var lite nervös för vad hon skulle tycka om det. Men hon blev jättenöjd och jag med.

MEN, självklart hade jag inte kameran med mig =(

Tror jag ska slå henne en pling och kolla om hon har tid att kika in på salonge och få naglarna förevigade =)

Bloggen kan se lite märklig  ut ett tag framöver då jag håller på att försöka göra om den lite, hoppas ni har överseende med detta!

Några nya "pinnar"

Har suttit några dagar och försökt göra lite nya dekorationstippar eftersom jag vill ha något nytt och vårigt att visa upp på mässan nästa helg. Men det är inte lätt att komma på saker. Har några nageltidningar på salongen som jag får lite inspiration ifrån men datorn och internet är ju hemma så man får försöka komma ihåg vad man har sett.

Detta är några nya verk i alla fall. Dock är dom upp och ner....



Hälsomässa i Delsbo 26/2

Här ska jag vara med och ni är varmt välkomna!



Nya geléer i vår





Mina spetsiga naglar

Så här ser mina naglar ut just nu. Svårt att knäppa på sig själv =/



Gröna naglar med vita prickar

Här har jag använt dotting tool som jag skrev om i förra inlägget =) Fräscha va?!



Dotting tool

Jag fick en fråga hur jag gör dom här små prickarna som är med på ganska många av dom naglar som  jag gör. Jag använder en dotting tool, eller deco tool som min "pinne" heter =)

Man doppar den i lite färg och sen prickar man på bara =) Och har man ingen sån så går det bra med tex en tandpetare.


Spetsigt ska det vara!

Idag har jag för första gången gjort spetsiga naglar på nån annan än mig själv. Superroligt och jag är verkligen nöjd med resultatet.

Bilderna blir som vanligt dåliga med min kamera men här är dom bästa i alla fall, utan och med blixt.





Svart fransk manikyr med silverdekoration

Jepp det blev det idag, och jag kom ihåg att knäppa kort!!! Guldstjärna till mig!

Imorn hoppas jag på en utmaning..... =) Hoppas det blir av och att jag kommer ihåg att ta bilder då också!



Nagelvårdens utveckling

Hittade denna artikel på Nagelforum.se. Kan vara intressant tycker jag. Man har tydligen pysslat och donat med naglar hur länge som helst =)

Klicka HÄR för att komma till artikeln!

Mina lila naglar

Så här ser mina naglar ut just nu. Gillar färgen jättemycket men det är formen som stör mig. Trivdes jättebra i mina spetsiga så nu vill jag göra om dom direkt! Kan bara in bestämma mig vad jag ska göra för färg/mönster.

Vad gillar ni för form på era naglar?



Alla hjärtans naglar!

Jag antar att ni inte glömt att det är Alla hjärtans dag snart =) Jag satt nere på salongen idag och försökte göra lite inspirationstippar med alla hjärtans-dekorationn men jag lyckades inte så bra tror jag.

Om ni har hittat romantisk, rosa, röd, spets nail art nånstans så får ni jättegärna skicka länken till mig!

Mina naglar är ganska nyfixade. Betydligt kortare och rundare i formen än tidigare och om det säger jag BUUUÄÄ! Jag saknar mina spetsiga, långa naglar jättemycket så dom blir nog omgjorda väldigt snart igen.

Den 10/2 är det inspirationskväll på Rena Rama Verkstan i Ljusdal. Jag kommer finnas där med ett litet nagelbord så kika förbi och kolla in det och allt annat pyssel och inspiration!

Den 26/2 är det hälsomässa i Delsbo, har inte så mycket information om det ännu men det kommer. Jag kommer vara med där också och ni är varmt välkomna dit!

Hoppas ni får en bra vecka. Jag ska försöka få in lite nya bilder här snaaart!

Ps. Tipsa pojkvännen, äkta maken, sambon osv om presentkort hos mig till alla hjärtans-present!

RSS 2.0