Guld och svart till nyår!


Lila helfärg med silverglitter

Snyggt va?!


Glittrigt till jul och nyår!

Detta är verkligen ett nyårsglitter. Verkligen fint! Gjorde ett försök att göra en svartvit ros också. Rätt nöjd ändå.





Lite nytt till det nya året

Efter nyår händer det grejer! Inte så mycket nytt kanske men lite =)

Jag kommer börja med klippkort så man med jämna mellanrum får lite rabatt för att man är trogen kund hos mig =) Man får en stämpel varje gång man handlar för 300 kr. Produkter eller behandlingar. 2 stämplar vid 600 kr osv.

Men det gäller att hålla reda på sitt kort, jag tänker nämligen vara lite sträng och INTE ge nya stämplar om det gamla kortet har försvunnit!

Sen kommer det även bli lite prisförändringar vad gäller dekorationer och lagningar. Det är inte några stora förändringar som kommer att ske men jag känner att jag måste styra om det lite grann.

Jag vet att jag lovade en tävling innan jul och jag har inte glömt det!! Men det är bara så himla svårt att komma på en tävling som ni tycker är rolig. Jag ska försöka klura ut nåt så fort som möjligt!

Ha det bra!



Jul- och nyårsnaglar

Idag har det blivit lite julklappar och nyårsglitter på naglarna. Översta bilden är det svart färg i botten och sen ett jättehäftigt turkost glitter på sidorna. På den nedersta bilden är det rött glitter som fransk manikyr och sen målade vita "snören".





Röda naglar med silverglitter

Det här är så himla snyggt! Röd helfärg med silverglitter lite som fransk manikyr fast mer utkladdad =)



Nya coola lack!

Inhandlade några nya nagellack också när jag var nere hos Erika. Snygga nyårsfärger =) Jag har inte lagt på något överlack efter att jag målade mina naglar så därför ser dom lite matta och tråkiga ut på bilden.





Glitternaglar




Besöket i Gävle

Ja det var som vanligt hur trevligt som helst =)

Men tyvärr så var det (otroligt nog...) problem med tågtrafiken så jag kom en timme för sent till salongen och hann tyvärr inte vara med att dekorera =( Jag som hade sett fram emot det så mycket. Men det blir säkert fler ggr.

Detta är i alla fall det jag fick med mig hem. Mycket roliga grejer! Och den andra bilden är fina dekorationstippar som Erika gjort.





Gävle imorgon

Imorn åker jag till Gävle på dekorationsdag igen. Alltså är salongen stängd men jag finns tillgänglig på telefon hela dagen.

Förut har vi alltid tittat när duktiga Erika demonstrerat olika dekorationer men imorgon ska vi tydligen få kladda själva =) Det ska bli superroligt för ofta har man hunnit glömma hur hon gjorde innan man själv får möjlighet att testa när man kommer hem, trots att man knäppt kort.

Ser framemot imorgon! Dock sa en kund att det inte varit någon värme på x-tåget imorse så jag hoppas verkligen att dom skruvat på den tills imorgon!

I helgen är jag gräsänka så jag ska nog hinna lägga in lite bilder från dekodagen imorn nu när jag får lite lugn och ro ;P

Nepp nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken och krypa ner i sängen med en kopp te och titta på Criminal Minds. Sova gott alla!

RSS 2.0