Jo jag lever

Men knappt! Denna vecka har varit lite smått hysterisk skulle man kunna säga. Helt fullbokat och telefonen har gått i ett. Så himla roligt!!! Men bloggen har tyvärr blivit lidande. Men jag har i alla fall hunnit med att ta kort så bilder kommer så snart jag har tid.

Många har försökt fått tag på mig den här veckan och inte lyckats. Det beror på det höga trycket denna vecka. Mycket jobb = inte mycket tid till att svara i telefonen. Men kom ihåg att lämna meddelande så återkommer jag så fort som möjligt! Det kan bli dagen efter så jag jobbar sent. Men håll ut!

Nu blir det lite Criminal Minds: Suspect behavior och en kopp te!
God natt!

Glömde ta ett "före"-kort

Denna tjej hade också gått 2 månader med sina naglar. Inga gelésläpp, dock hade hon tappat en nagel men det var i söndags så den hade stått ut länge ändå  =) Så här blev dom nya naglarna.



När man inte kan bestämma vilken färg...

...man vill ha så kan det bli så här =)



Glöm inte att boka tid inför bal och student!

Ni som tänker få naglarna gjorda inför bal och student i vår bör boka i mycket god tid för att få en tid som passar er. Det är inte fullt än men många bokar redan nu. Och dom flesta kunder jag har bokar alltid ny tid direkt ca 1 månad i förväg så i början av maj börjar de boka tider i början av juni och då kan det gå fort.

Ni är välkomna in på salongen om ni vill kolla vad det finns för färger och dekorationer om ni vill matcha med klänningar och skor osv!

Kom in och kika! =)

Helfärg och massa stenar

Denna färg diggar jag verkligen! Passar till allt! Och lite bling på naglarna är ju aldrig fel heller! Men jag ber om ursäkt för dom dammiga bilderna!





Nytt glitter

Köpte ett nytt brunt glitter i fredags. Hur läckert som helst!



Mina naglar är äntligen nygjorda

Och så här blev det =) Det ser olika ut på vänster och höger för min vänsterhand vill inte göra så detaljerade dekorationer =)





Nagelfröknarnas naglar

Erika och Maria som jobbar på nagelsalongen där jag är utbildad hade så grymt snygga naglar! Kika här!





Dagen i Gävle i bilder

Erika visade en massa spännande dekorationer idag. Några vi såg förra gången och några nya.











Ännu en dag i Gävle

Precis hemkommen från en rolig och trevlig dag på Erikas salong i Gävle. Och gissa vad, idag har jag knäppt kort! Ska försöka lägga in bilderna lite senare. Och nu är jag supersugen på att göra om mina egna naglar!! Vi får se vad jag hittar på imorgon.

Kika in senare för lite bilder fråan dagen.

Nio veckor!

Nio veckor och en dag har denna kund haft sina naglar och inte ett enda släpp!!! Superbra! Lång utväxt men det har verkligen suttit som berg.





Vanliga fräscha vita franska


Påskris på naglarna

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska kalla dessa dekorationer men eftersom det är påsk snart så blev det handmålat påskris. Det var svårt att få med dekorationerna på bild och att knäppa i ett ljus som gjorde färgen rättvis.








Batman!

Fick en rolig utmaning. En kund skulle ha barnkalas med Batmantema och ville ha Batmanmärket på naglarna. Lite pillrigt var det allt men jag tycker jag lyckades hyfsat =) Jättekul att få göra nåt nytt och annorlunda!




Mera gult!

Har fått använt denna härliga vårfärg igen. Denna gång med fina blomstickers.



Äntligen syns det var jag håller till!

Idag var Janne från Jtext här hos mig och fixade mitt tråkiga fönster. Titta så snyggt det blev!! Nu kan jag äntligen börja fixa en ordentlig skyltning när jag vet hur texten ser ut på plats. Roligt!









Dags att göra om mässnaglarna

När jag var på mässa i Delsbo i slutet av februari hade jag med min mamma som modell. Nu var det dags att göra om hennes naglar. Ganska rejäl utväxt har det hunnit bli.





Ny vecka nya naglar

Jag ska försöka vara lika duktig som jag var förra veckan att knäppa kort!

Och imorgon kommer det hända nåt jättekul på min salong, givetvis ska jag knäppa kort och lägga ut här =)

Och på fredagär det dags för dekorationsdag i Gävle igen, kanske jag har med mig bilder hem den här gången!

Ha en bra måndag allihop!

Röd fransk manikyr




Trevlig helg allihop!


Vita franska men olika

Lika men ändå olika =)







Ny tjej på salongen

Ja jag har ju fått sällskap på salongen av en ny tjej. Vet dock inte vad hon heter, hon säger inte så mycket, men snygga naglar har hon i alla fall =)



Ett par händer från idag

Köpte en ny färg sist jag var nere i Gävle på dekorationsdag. Så himla fin! En varm brun färg med skimmer i som går lite mot rött (ha ha mot röd gubbe...) Dags att sova?! Superfin färg i alla fall.



En till bild på spetsiga naglar

Jag hann ju knäppa ett kort på dessa men sen så dog kameran men nu har jag plockat ur det kortet.


Men idag!!

Men idag har jag knäppt kort som bara den =) Så ha liiiite tålamod så kommer bilderna lite senare ikväll!

Nepp, inte idag heller

Idag har det inte blivit några bilder tagna för att jag är en senil tant.... DOCK fick jag inte några tips på hur jag ska komma ihåg att knäppa kort av er igår så jag skyller på det.

Har kommit på en rätt rolig marknadsföringsgrej som jag ska fixa. Mer uppdateringar om det kommer =)

Jag önskar er en trevlig kväll och kom ihåg att olja era naglar!

V40 till salu

Idag fick N bestämma rubrik då jag inte kom på nåt själv och då blev det så där. Och nej, våran bil är inte till salu =)

Idag har jag gjort naglar med gul fransk manikyr och röda blommor, superfint med gult och rött.

Senare på dagen blev det bland annat lila glitter och fransk manikyr.

Kameran är laddad men då svek minnet istället. När jag fått olika nageldesigner är det ju typiskt att jag inte kommer ihåg att knäppa några kort. Jag kom på det mellan varje kund men det hjälpte inte ens att ställa fram kameran! Jag är hopplös! Någon som har nåt tips till mig för att jag ska komma ihåg?

Hoppas er dag varit bra och att jag kommer ihåg kameran imorgon!

Invigning av salongen

Ja det börjar väl bli dags nu va?! =) Jag funderar på att ha salongsinvigning (eller vad jag nu ska kalla det) nån gång under första veckan i maj. Frågan är bara när det passar bäst. Om man ska ha den en vardagskväll eller under dagen på lördagen. Vad tycker ni är bäst?

Det kommer självklart att bjudas på diverse tilltugg och erbjudanden!

Vårgula naglar

Tyvärr ser färgen lite grön ut men det är världens finaste ljusgula färg i verkligheten! Jag vet inte om jag har varit så förtjust i gult förut men nu älskar jag det verkligen. Mycket i vår är gult och det är så snyggt!



RSS 2.0