Men nu är det dags igen!

Nu ser mina naglar ut så här =( Det börjar verkligen bli dags att göra om dom så det ska jag nog göra ikväll. Och kolla på Så ska det låta. Det får bli min Valborgsmässoafton i år. Mysigt! Om jag hämtar mig från pizzakoman nån gång. Pust pust..

Trevlig helg på er! Elda lugnt och akta er för smällare =)


Ni är för underbara!

Jag har så himla roligt med alla er. Det bästa av allt är att ni säger så otroligt roliga saker då och då. Jag har länge sagt att jag nog måste starta en floskeltopp här i bloggen för att kunna dela med mig av alla tokigheter men det har liksom inte blivit av.

Idag var J här, du förgyller verkligen min dag varje gång du är här! Och så frågar hon mig: "Har du startat den där fnoskelkoppen än eller?".

Och en viss A som var här tidigare i veckan. Hon behövde plötsligt skicka ett sm-mus =) (istället för ett sms).

Eller H, som sa att jag inte behövde fila ner kanterna på hennes naglar så att dom inte skulle vara vassa, för hon skulle visst hem och dammsuga sen så då skulle hon slita ner dom iaf. Vi undrar alla hur H dammsuger....

Vad säger ni? Det börjar bli dags för en "fnoskelkopp"!

I love you guys!


PS. Ni glömmer väl inte att följa mig via bloglovin' så ni ser direkt när jag uppdaterat med ett nytt spännande inlägg =)

Korallkatt på naglarna

Idag fick jag använda den snygga våriga korallfärgen igen. Tröttnar aldrig! Och så blev det lite leopard- och tigermönster som dekoration. Visst blev det snyggt?


Vit fransk manikyr med söta äpplen

Idag har jag gjort dessa vita fräscha naglar. Plus ett par vita till men som jag glömde knäppa kort på =/ Sen har jag pimpat en pensionär med fransk manikyr och lite stickers. Jättefin blev hon såklart! Sen blev det naturella naglar med hundstickers (äntligen!!).


Naturell förlängning med vovvar

ÄNTLIGEN! Äntligen fick jag använda mina hundstickers! Supersöta!

Naglarna tillhör en nagelbitare som har naturell förlängning. Jag tyckte hon skulle vara lite kreativ när jag skulle knäppa kort på fingret med dekorationerna och på den mellersta bilden ser ni resultatet =)








Pastellblått = Vår!

Härliga blåa naglar blev det idag. Roligt att få prova min nya färg så fort. Gjorde även en lagning idag och då passade vi på att göra lite våriga äppelfrukter på det fingret men jag glömde ju att knäppa kort. Men om jag flörtar lite så kanske hon kan skicka mig en bild så jag har att visa =) *blink blink*


Och så var det måndag igen

Ja jag undrar verkligen var den här helgen tog vägen! Men det har varit en mysig helg trots att den kändes väldigt kort.

Denna vecka är det fullt ös! Och så måste jag ju tala om att hela nästa vecka är jag borta för då ska jag faktiskt till London! Det ska bli så himla roligt! Jag hoppas verkligen att inget mer händer med den där dumma vulkanen! Men jag oroar mig för att min fot kommer att totalprotestera mott att gå så mycket som vi kommer att göra =/

Hoppas ni haft en bra helg allihopa, jag återkommer snart med bilder!

Jättemysig dekorationsdag i Gävle

Mådde pyton igår kväll och hade inte alls någon lust att åka till Gävle. Men iväg kom jag i alla fall. Kändes ganska bra tills jag kom ner på stationen och fick reda på att det var erstättningsbuss istället för tåg. "Blääää, nu vänder jag och går hem", tänkte jag då. Men jag satte mig i alla fall på bussen och fick då reda på att det bara var buss till Järvsö och då kändes allt mycket bättre.

Det visade sig i alla fall bli en supermysig dag hos Erika på salongen. Mycket nya jättefina dekorationer. Självklart så glömde jag kameran hemma så jag har typ redan glömt vad vi gjorde =( Och självklart blev det lite shopping, och som vanligt mycket mer än jag tänkt från början... Aj aj i plånboken! Fem nya färger blev det. Har märkt att jag har nästan bara skarpa eller mörka färger så idag var jag faktiskt duktig och köpte lite "snällare" färger. Jättefina var dom. Men så kunde inte jag låta bli att köpa EN mörk färg då jag hittade en jäääättesnygg mörkbrun. Jag har tänkt köpa en sån och den här var precis som jag hade tänkt mig!

Trevlig helg på er allihop!




Dekorations-/inspirationsdag imorgon!

Imorn drar jag till Gävle! Det är dekorations-/inspirationsdag hos Erika på salongen. Det ska bli himla kul! Jag känner verkligen att jag behöver få lite ny inspiration inför sommaren. Och självklart ska jag passa på att shoppa lite vårnyheter. Jag slänger in en bild här imorgon när jag kommer hem så får ni se om det blev nåt roligt. Tänkte framförallt försöka hitta lite ljusare färger nu till vår och sommaren. När jag målade upp mina färggeléer på tippar och hade alla på samma ställe insåg jag att jag har mest mörka eller väldigt starka färger. Ska försöka ändra på det imorgon =)

Gjorde en fransk manikyr med nagellack på min svägerska idag. Tror inte jag har gjort det sen vi gjorde det på utbildningen. Tror det var första dagen jag fick göra det så det var ju ett tag sen. Bra att ha någon att prova på. Jag tycker faktiskt att nagellack är ett väldigt tråkigt material att jobba med, i alla fall om man jämför med gelé. Men det blir i alla fall lika fint och det är ju det som är huvudsaken!

Kika in imorgon igen för att se mina nagelproduktsfynd!


Svart fransk manikyr och gula blommor

Vilken rolig rubrik jag kom på idag... Eller så inte... =)

Men fina naglar har jag gjort i alla fall och det är väl huvudsaken det! Jag blir alltid lika sugen på att ha svart fransk manikyr varje gång jag gör det på någon annan. Det är nog det jag trivs bäst med för det är så himla snyggt!


Ta hand om dina naglar!

Det har varit en kall och hård vinter och det märks på allt på kroppen. Torrt hår, torr hud och torra naglar så man kan verkligen behöva lite uppiffning inför sommaren för att få bort allt det gamla och torra. Detta kit på bilden nedan är en bra start.

Det finns så många fina pastellfärger att pryda sina naglar med så här i vårtider MEN kom ihåg att INTE ta bort nagellacket med någon produkt som innehåller aceton, det torkar ut dina naglar ännu mer. Så en acetonfri nagellacksremover ska ni satsa på för att nageln ska behålla sin naturliga fukt.

En bra fil ska man ha. För din naturliga nagel behövs ingen grov fil men den ska ändå göra jobbet. Även om man har väldigt korta naglar är det faktiskt bra att fila dom så alla är lika långa (eller korta...) och jämna ute i kanterna. Det ger ett mycket välvårdat utseende, även på korta naglar.

Peta aldrig under naglarna. Det förstör nagelns skydd och puttar ner kanten på nagelbädden (den rosa delen av nageln) så att din nagel blir ostabil och lättare går av. Har du en långt nedpetad kant kan den växa tillbaka igen om du låter den vara. En annan fördel är också att du inte längre får in smuts under nageln när kanten väl vuxit ut igen. Fiffigt va =) Det du ska göra istället för att peta är att borsta försiktigt med en nagelborste med mjuka spröt, Professionails borste som ni ser på bilden är otroligt behaglig. Har du mycket smuts under naglarna efter till exempel blomplantering kan du lägga en droppe olja under varje nagel, låta det verka ett tag och sen borsta för då har oljan löst upp smutsen.

Nagelolja återfuktar din nagel och gör att den håller sig stark. Naglar som skivar sig saknar fukt och orkar därför inte hålla ihop, oljan motverkar detta. En poleringsfil är jättebra för naglar som skivar sig då ytan på nageln blir blank och inte tar åt sig fukt (vatten) lika lätt som också torkar ut. Så polera och olja in dina tunna, skivade naglar så ska du se att dom piggnar på sig igen. Men kom ihåg att inte polera för ofta då du kommer att slita ut nageln.

Se till att hålla händerna mjuka med en bra handcreme. Det både ser och känns mycket fräschare. Om du har en tendens att bita/dra i nagelbanden är det bra att hålla huden på händerna mjuk så inte hårda kanter uppstår som kan fresta dig att bita =)

Poleringsfilen glömde jag ta med på bilden, och även underlack och överlack. Det skyddar nageln från allt möjligt som den utsätts för i vardagen.



Vita våriga naglar

Nu har min nagelbitare varit och fixat sina naglar igen. Men vad tycker ni, detta kan väl knappt räknas som en nagelbitare längre så fina som hennes naglar har blivit!

Som vanligt (!) en hel del utväxt, vi filade ner naglarna ordentligt och sen fick dom bli vita och fina.




Bloggproblem

Som ni kanske ser så är bloggen lite omgjord men jag ännu inte fått till headern som den ska va och jag fattar inte vad jag gör för fel. Men det ska åtgärdas så fort mitt hjärnsläpp avtar =)

Hoppas ni haft en trevlig helg!


Bilder hos Adéles Nagelmakeri

Dagens inlägg består av lite information gällande bilderna som jag använder i min blogg. Jag tänkte att det är lika bra att ta upp detta nu INNAN det uppstår några problem så att ni vet vad som gäller =)

Alla bilder ni ser i min blogg är tagna av mig (eller någon som hjälpt mig...) och tillhör därför mig. Men vill någon låna en bild så ska det inte vara några problem men fråga först och när det är godkänt vill jag att ni talar om var bilden kommer ifrån och väldigt gärna länkar tillbaka.

Vill ni inte fråga genom att kommentera i bloggen så skicka ett mail till [email protected]

Imorn är det fredag hörni! Ni är säkert välförtjänta av en härlig helg.
Återkommer med spännande bilder inom kort!


Före- och efternaglar

Denna kund har gått otroligt länge med sina naglar som ni kanske ser, och så röker hon också och det sätter sina spår på naglarna. Men se så fräscha och fina dom blev efteråt!




Beiga naglar på lilla mor

Idag var mamma på snabbbesök för hon behövde få naglarna fixade. Jättemysigt =)

Hon passar så himla bra i den här färgen! Eller hur?! Det ser så naturligt ut. Min fina mamma =)


Fin vän med fina naglar

I helgen träffade jag en av dom finaste, som jag inte sett på väldigt länge. Jättetrevligt! Det blev fika, mycket prat och så lite nagelfix. En enkel manikyr med ett mörkrött nagellack och lite vita blommor.


Kusin Vitamin på besök i Nagelmakeriet

I fredags var min kära kusin på besök och ville få fina naglar. Och gooooda bullar hade hon med sig.

Så här såg det ut, före och efter.




Adéles Nagelmakeri på Bloglovin'

Ja tydligen ska man lägga in en kod här, jag provar och ser vad som händer =)

Och glöm inte att prenumerera på mig nu! Viktiga saker =)

Följ min blogg med bloglovin

Svarta naglar med pillriga dekorationer

Idag var J tillbaka igen och som vanligt blev det massa tokigheter =) Alltid lika trevligt!

Så här blev hennes naglar. Skönt att kunna knäppa i dagsljus för en gångs skull.


Klumpigt öga = Inga naglar

Ja jag bjuder på en bild på mitt öga idag. Va upp på akuten i morse och läkaren sa: "Ja ditt ögonlock är ju svullet". Sen fick jag salva som inte direkt var till för svullna ögonlock med den kunde hjälpa.

Men däremot fick jag en glad överaskning när jag kom hem. Hade helt glömt bort att jag beställde nageldekorationer i helgen och idag damp dom ner i brevlådan så jag och mitt öga hade lite roligt idag i alla fall.

Jag lägger in den som miniatyr så ni som inte vill se nära behöver inte och ni som vill se hur synd det verkligen är om mig kan ju klicka på bilden =)




Här är paketet som kom i brevlådan =)


Grönt är skönt - även på naglarna!

Idag blev det gröna naglar. Väldigt fint =) Och lite konstverk på ringfingrarna. Dom ser nästan svarta ut på bilden men dom är riktigt gröna.


Kul korall =)

Äntligen fick jag användning av den nya korallfärgade färggelén jag köpte sist jag var i Gävle. Jättefin var den. Hoppas den blir populär i sommar!




Diskret dekorerade naglar

Jag gillar ju när det är lite diskreta dekorationer. Gör man för mycket olika grejer kan dom ta ut varann tycker jag. Det är här ju jättesnyggt tycker jag =)


Jättesnygg naturell förlängning

Denna kund ville inte ha någon fransk manikyr så vi körde på den otroligt naturliga looken som tipparna ger. Hur fint som helst.


Glada påsknaglar

Äntligen fick jag göra en kyckling =)




Naturellt vita franska naglar

Ja i vinter är det den inte så vita vita gelén det har gått hårt åt. I somras var det kritvitt som gällde så vi får se om det vänder snart igen =) Fast jag hoppas ju på att mina kunde kör på färgstarkt i sommar!





Min andra kund hade personlig fotograf med sig som också fastnade på bild =)


RSS 2.0