Och vinnaren är....

Sista kunden för dagen idag fick äran att dra vinnaren av min tävling som jag hade i min monter på mässan. Hon hade inte deltagit själv! Vinnaren kommer att meddelas via telefon under morgondagen.



Bilder från salongen

Det är inte helt färdigt än men salongen "fungerar" i alla fall =)

Det ska upp loggor i fönstret, en hissgardin så inte solen kan lysa på mina känsliga geléer. Uv-lamporna ska skruvas fast under bordet och fönsterbänken ska målas vit. Sen ska även det fula proppskåpet döljas med ett fint skåp som min pappa snickrat ihop.

Men så här ser det ut so far, och vill ni se mer får ni väl kika in!













Lite bilder från mässan

Här kommer några mässbilder. Hann tyvärr inte knäppa några kort på några andra montrar. Det var verkligen fullt ös hela dagen, så himla roligt! Mamma var nere och skulle kika på mässan men det slutade med att hon fick jobba lika mycket som mig. Men kul hade vi, jättemysig dag =) För att jag skulle hinna prata med kunderna fick hon sitta och måla naglar på småtjejerna men jag tror faktiskt inte hon hade så mycket emot det...!

Jag gjorde även naglar på fyra av smyckesmodellerna som var med på modevisningen, tyvärr hann jag inte se tjejerna när dom gick men jag hann knäppa ett kort på min logga när den visades upp på storbildsskärmen!

Ni som var där, hoppas ni hade lika roligt som vi utställare hade. Ni som inte var där, hoppas ni kommer nästa år!! Och självklart skulle det vara superhäftigt om Trendmässan 2011 skulle hållas i nya Ljusdals Arena!!









Mässan avklarad och salongen öppnat!

Det har verkligen varit fullt ös senaste veckorna. Väldigt jobbigt och väldigt roligt har det varit! Nu är jag i alla fall inflyttad i min nya, fina salong på Gamla Kyrkogatan 4. Bilder kommer jättesnart jag lovar!

Nu ska jag hoppa i säng, ögonen orkar inte vara öppna längre.

Ha det bra och kika gärna in på salongen och säg hej!

Grönt glitter och rosa blommor

Tyvärr blev det som vanligt dåliga bilder med min dumma kamera. Det syns inte alls vilken häftig grönfärg det är på dessa naglar. Jag tror jag får investera i en ny kamera inom kort!





Svarta naglar med vit/silverblommor

Svart helfärg med blommor och pärlor.





Stiletto

Ikväll testade jag att göra en stilettonagel på min tumme. Det är detta som är inne nu så från och med idag gör jag bara sånna här naglar! Nej inte då, men det är så himla coolt! Får se om jag gör alla naglar i denna stil till mässan =)

Den är längre än vad den ser ut på bilderna =)







Nuuuu kommer det lite nya bilder!

Ja jag har ju varit superdålig på att blogga senaste veckan. Men här kommer lite bildbevis på att jag faktiskt har gjort nån nytta istället för att sitta framför datorn =)

Jag har målat och donat i min nya, fina lokal. Handlat en massa saker på IKEA och hos Erika. Jag var nere hos Erika i fredags, det var inspirationsdag på salongen där jag gått utbildningen. Hur roligt som helst. Precis vad jag behövde =) Och så har jag planerat en massa inför mässan som är här i Ljusdal på lördag 23/10.

Här kommer min senaste vecka i bilder:



Niklas och Kenta med jättelasset med saker från IKEA =)


Sen hamnade alla saker på köksgolvet. Inte bra! Men nu är dom nere i salongen!


Måla måla!


Äntligen fick jag flytta bort grejerna från köksgolvet och in i lokalen =)


Lite av inredningsgrejerna.


Denna satt i "farstun" och skrämde ihjäl mig ordentligt!


En del av grejerna jag shoppade hos Erika.


Lite nya färggeléer.


Inspiration hos Erika.

Inspiration.


Vad kan det vara i paketet?

Idag kom det ett jätteroligt paket till mig! Blev så glad när det pep till telefonen och jag såg att det var en avisering från DHL =)

För nåt inlägg sen så ville jag ju ha lite hjälp att välja ut färger från Depends minilack idag kom mitt ställ och MASSA minilack!

Så nu kan man köpa dessa hos mig, bra va?!








Praktikant i nagelmakeriet =)

I fredags hade jag min första praktikant! Jätteroligt var det. Dock hade jag inte så mycket för henne att göra. Men hon fick i alla fall göra lite nageldesigner. Så här blev det:



RSS 2.0