Färger

Har suttit en stund på eftermiddagen och målat upp färggeléer på provpinnar och jag kom fram till att det finns faktiskt inga fula färger!


Biljetter till Ljusdal Trend 29/10

Nu kan du köpa förköpsbiljetter till Ljusdal Trend som äger rum på Kährs Golv i Ljusdal lör 29/10 10.00-17.00.

Kom in på salongen och köp dina biljetter!
Skynda skynda!

Trevlig helg på er!


Nya naglar på mig

Har gjort om mina naglar. Känner mig inte supernöjd. Tröttnar ju ganska fort på dekorationer och känner att jag kanske borde struntat i dom och bara kört på den snygga färgen istället. Men det går ju alltid att fila bort...


Äh det där gick ju inge bra...

Trodde ju att den där bilden skulle hamna längst ner men så blev det inte. Den ÖVERSTA bilden i förra inlägget är Marias...

Dumma app......


Men nu jäklar!

Äntligen har blogg.se fixat en app!! Nu ska väl till och med jag kunna blogga lite mer! Hipp hipp hurra!

Den nedersta bilden är fina Marias naglar som jobbar på salongen i Gävle där jag har gått min utbildning. Så himla ascoola!


Vitt glitter och höstigt rött





Nya naglar




"beautiful nail"

Jag tänkte att jag skulle leta lite inspiration på dekorationer på Youtube men hittade den här istället. Tyckte ändå att det var lite kul. Kanske ni känner så här när ni är hos mig? =)



En liten frågestund

Jag tänkte att eftersom jag har sån idétorka vad jag ska blogga om så kanske ni kan hjälpa mig på traven lite. Vad skulle ni vilja att jag skriver om/visar i bloggen? Det ska givetvis vara nagelrelaterat. Kanske nån dekoration/design som ni vill att jag ska visa mer av, frågor om nagelskötsel osv. Och om det efterfrågas kanske jag ska försöka få till nån dekorationstutorial i videoformat.

Kommentera jättegärna! Det är ju alltid roligare att blogga om man får respons på det man gör!

Hoppas ni haft en bra helg!

Och ni, inom kort dyker det upp en ny behandling på min salong!

Höstiga naglar i brunt och guld

Vad tycks om dessa?



RSS 2.0