Det är inte helt fel...

...med lite semester =) Men ikväll kommer det lite nya bilder i alla fall. Kul att ni hänger kvar fast jag inte uppdaterar så ofta!! För den som väntar på nåt gott... =)

Nu har jag handlat igen..

Ja det har blivit väldigt mycket nagelgrejer på sistone. Men det är ju så roligt att handla =) Dessa dekorationer från England damp ner i brevlådan idag. Endast TVÅ dagar tog det från att jag beställde. Superbraaa!!

Det blev lite nagelstickers, roligt att ha något som inte är så vanligt här hemma. Och så blev det mer fimostavar. Engelsk konfekt! Jättegullligt. Hoppas verkligen att ni vill prova det. Det ska jag göra i alla fall. Men det får bli efter bröllopet vi ska på sista juli. Det passar väl kanske inte att komma med godis på naglarna då....

Från en fimostav som är lite drygt 5 cm lång fick jag ut 117 slice:ar. Det är inte så dåligt. Det gick betydlig bättre att skära med fimoskäraren (rakblad med skydd på) än med min skämma kökskniv!!

Jag är ju helt ledig den här veckan och imorgon åker vi till sthlm så det blir nog inte så mycket bloggat. Men jag ska försöka.

Hoppas solen skiner igen imorgon!







Nya visitkort och akryldekorationer

Idag har min snälla polare fixat nya visitkort till mig. Tur att man har kontakter =)

Sen har jag försökt lära mig det här med akrylblad och -blommor. Det går inte så bra som jag vill med blommor. Den typ av blomma ni ser på bilden nedan är hyfsat enkla att göra men inte dom med andra blad. Bladen går det rätt bra med.

Jag har inte glömt utlottningen om ni har börjat undra men det råkade vara så att en av grejerna som ska vara med är slut här hemma så jag måste fixa nya så ni får hålla er lite lite till.

Idag har jag  gjort väldigt färgglada naglar men tyvärr så glömde jag helt bort att knäppa kort. Fy på mig! Jag ska skärpa mig.

Här kommer dagens bilder iaf.





RSS 2.0