Färdig!

Ja men nu tror jag att dom får vara så här ett tag, mina naglar. Nu tänker ni säkert; "Men om hon precis har gjort om dom, varför är det då ingen glans i dom?". Eller nej det gör ni nog inte men i alla fall så har jag lagt på ett matt överlack. Det blir faktiskt riktigt snyggt, både på fransk manikyr och färg.



My nails Part II

Ja nu är det verkligen fram och tillbaka med mina naglar.

Hur som helst så vet ni kanske att ett välkänt märke har släppt grafittinagellack. Jättecoolt! Så jag tänkte att jag skulle göra mina naglar ungefär likadana med gelé. Tycker själv att jag lyckades ganska bra. Det är en rosa botten med grå "grafittidekoration" och lite stenar och småpärlor. Vad tycker ni?

Men eftersom jag är lat ibland så orkade jag bara göra på vänster hand, lättast eftersom jag är högerhänt, så jag har haft en hand helrosa och den andra full med dekorationer. Idag på förmiddagen så filade jag bort alla dekorationer jag suttit flera timmar och gjort igår. Jag har inte hunnit göra nåt med den är så nu är gelén nerfilad och naglarna ser allmänt fula ut. Dock har jag kvar det rosa på den andra handen. What to do?!

Imorgon kommer det förhoppningsvis lite bilder på andra händer än mina.
Hoppas helgen varit bra!










Så här ser mitt nagelbord ut när jag suttit och lekt...


En ovanlig syn...

Ja så här blev det när jag väl började göra om dom andra naglarna. Det försvann en hel del kan man säga. Mina naglar har inte varit så här korta på ett och ett halv år. Jag ångrar mig lite smått men försöker att inte tänka på det så mycket =) Dom växer ju ut igen. Hoppas jag... Men dom är inte färdiggjorda, imorgon får jag försöka hitta på nåt kul att göra med dessa kortingar =)









Men hoppsan!

Jag hade faktiskt fått lite släpp i ena kanten på min nagel och tillslut var det så irriterande så tog bort gelén och filade ner nageln. Så här ser den ut just nu. OVANT kan jag säga att det är. Och det är riktigt svårt att skriva på tangentbordet när en nagel är mer än en centimeter kortare än dom andra. Mysko känsla! Vi får se vad jag hittar på med detta halta finger =) Tur att det är dags att göra om naglarna nu. Bara jag kommer på vad jag ska göra. Men mina naglar är verkligen inte snabba. Detta är fyra veckors utväxt för mig.



Naturell förlängning med svartvita dekorationer

Det är ju verkligen snyggt helt utan nån fransk manikyr faktiskt!



Ont om tid

Nu ska jag skynda mig att göra mig iordning, N har nån konstig fotbollsturnering i Hudik som jag ska följa med på. Huuu sitta på Glysis och frysa =/ Men det blir nog trevligt. Han får följa med på Gina och H&M innan så vi är väl kvitt innan dagen är slut i alla fall =)

Vad jag vill säga är i alla fall att jag inte hinner slänga in några bilder just nu men jag lovar att göra det ikväll.

Trevlig helg på er alla!

Följ mig via Bloglovin'

Jag har ju skrivit det förut men jag tycker att ni kan behöva en påminnelse =)

Lägg gärna till min blogg på Bloglovin' så ser ni direkt när jag uppdaterat med nåt nytt roligt!

Klicka HÄR!

Imorn äre fredag!

Silvermetallic och leopard

Gillar verkligen den här färgen. Det ser nog inte så rolig ut på min lilla nagelpinne men när den kommer på riktiga naglar än den hur cool dom helst! Och fränt med leopardstickers!!



Mera svart och guld!

Idag blev det mera glitter. Och så en liten svart stickers och en pärla på ringfingrarna. Snyggt!





Fransk manikyr med spindel/blomma/sol...?!

Ja vi var hemskt nöjd med denna enkla dekoration men vi kunde inte riktigt komma fram till vad det var, så man får välja själv vad man tycker att det är. Det får bero på humöret =)



Svartguldglitter och stenar

Är sjukt nöjd med dessa naglar. Det blev vit fransk manikyr med ett svartguldglitter utdraget över och så ringar och stenar på det =) Naglarna ska till Egypten och försöka att inte bli uppätna av kameler... =)





Blågråmetallic med vitgråa dekorationer

M ville ha nåt häftigt på sina naglar idag, det blev kanske inte "häftigt" men otroligt snyggt! Supernöjda var vi båda två =) Det viktigaste när man ska springa tjejmilen är ju självklart snygga naglar!





Grönt och silverglitter

Idag blev det fransk manikyr med den mintgröna färgen jag har. Den är ju redan väldigt skimrig plus att vi la silverglitter ovanpå, det blev otroligt effektfullt! Och så vita stickers på ringfingrarna.



Nagelpiercing och akrylblomma

Denna fröken hade ca 1 km utväxt  =) Nej inte riktigt kanske men mycket hade dom vuxit i alla fall men det är inte så konstigt med tanke på att det var sju och en halv vecka sen hon var här!!! Bra jobbat säger jag! Fast lite ära tar jag åt mig.. =)

Från glittrig havsblå till piercad korall. Och så blev jag faktiskt utmanad att prova att göra akrylblomma (eller vad det nu blev...) på en riktig nagel =)







Rosa glitter

Idag blev det rosa naglar. Lite målade dekorationer på alla naglar. Det är snyggt att ha på ALLA naglar!!



Coola naglar!

Idag blev det rött och svart. Riktigt snyggt! Eller vad tycker ni? Det var inte någon speciellt avancerad design men otroligt effektfull. Sned röd fransk manikyr och en skarp svart kant. Awesome!



Brudnaglar och fiskar

Idag gjorde jag naglar på en tjej som jag känt väldigt länge. Hon är vanligtvis nagelbitare men sen hon ringde och bokade tiden för sina bröllopsnaglar hos mig så hade hon faktiskt låtit bli att bita så dom såg faktiskt mycket finare ut än jag trodde att dom skulle göra. Då blir man glad =) Det var i alla fall väldigt roligt att få göra hennes brudnaglar just för att det var hon =)

Sen blev det fiskar för hela slanten. Jättefina stickers som jag beställde från England.







Ge din nagelteknolog en chans

Jag har haft ganska många kunder som kommer med naglar från andra nagelteknologer och är missnöjda och vill ha dom omgjorda. Det är förstås jättesmickrande att få det förtroendet men ändå tänker jag mig in i den andra nagelteknologens situation.

Den personen kanske inte hade sin bästa dag just då eller så blev nåt fel bara ändå.

Om någon har varit hos mig och inte blivit nöjd så vill jag att ni hör av er på en gång och talar om vad som är fel. Samtidigt förstår jag att om man är missnöjd hos någon går man kanske inte gärna tillbaka dit men jag vill i alla fall gärna få en chans att rätta till det som är fel.

Man är väldigt snabb ibland att tala om för alla andra hur missnöjd man är istället för att tala om det för den som faktiskt kan göra något åt det.

Men i alla fall, självklart hjälper jag ju till om någon behöver fixas till =)

Rött är sött, grönt är skönt, vad är vitt?

Idag blev det förlängning med fransk manikyr. Vit fransk manikyr. Hmm... Väldigt fint i alla fall. Denna kund hade otroligt bra form på sina naglar, det var som att dom hade varit mallar för tipparna jag använder =)



Inga bilder idag =/

Idag har jag gjort tre förlängningar, trots feber, hosta och massa snor. Det har verkligen gått med snigelfart men jag överlevde!

Bristen på bilder beror på att två av förlängningarna var med vanlig vit fransk manikyr helt utan dekorationer och den tredje var en helt naturell förlängning också helt utan dekorationer.

Var är alla modiga människor som vill ha helpimpade naglar?? =)

Men jag ska väl kanske knäppa kort och visa i alla fall.

Kom ihåg att INTE PETA under naglarna!


Jag lever =)

Jag skyller direkt på det fina vädret, det är därför jag inte har varit så aktiv här men nu ska det absolut bli bättring!

Här kommer lite naglar från i sommar.




RSS 2.0