Mera rosa naglar

Ja rosa verkar verkligen vara den populära färgen just nu. Och det är ju så snyggt!

Tyvärr ser man inte riktigt på bilden hur rosa dessa naglar är, men skarpt babyrosa är dom i alla fall.


Nu händer det grejer...

Ja mer kan jag inte säga just nu men ni får förhoppningsvis veta snart!

Inga nya nagelbilder just nu men till veckan såklart!

Kom ihåg att boka tid redan nu inför bal och student så ni är säkra på att det finns tid. Och så är det ju inte alltför lång tid kvar till mors dag och en nagelompyssling är ju en perfekt mors dags-present!

Trevlig helg på er!

Fransk manikyr med stenar

Detta blev skapat ikväll. Fin fint!


Nagelpyssel utan naglar!

Fick lite tid över idag då en kund behövde boka om sin tid. Då passade jag på att leka lite med limpistolen och sätta fast tippar på grillpinnar. Sen målade jag tipparna med de färggeléer jag har så det är enkelt att visa för mina kunder. Dock mer funktionellt än snyggt....

Så här blev det:




Äntligen är mina naglar fräscha igen!

Eftersom jag hade sån otrolig idétorka när det gällde mina egna naglar så såg dom ut som sju svåra år (se tidigare inlägg). Men i fredags gjorde jag äntligen om dom. Och pga dålig fantasi blev dom helt naturella den här gången. Ingen fransk manikyr eller ens en ynka stickers. Bara uppbyggda och glansiga. Jätteskönt faktiskt. Dom är fortfarande ganska långa trots att jag kortade dom jättemycket.

Så här ser dom ut nu i alla fall =)


Mer korta naglar

Denna kund hade väldigt korta naglar från början och ville mjukstarta med en kort förlängning. Mycket fint =)


Lila och gråa naglar

Dessa blev skapade idag. Mycket fina =) En favorit i repris hos min kund. Det är verkligen snyggt med lila och grått!

Trevlig helg på er!


Uppiffade nagelbilder

Fick lite oväntad tid över idag så jag passade på att pyssla lite med nagelbilderna jag knäppt den här veckan. Lite kul var det =)

På den ena bilden är det vit fransk manikyr med en silverrand längs det vita. På den andra bilden har jag använt ett jättesnyggt svartguldglitter. Äntligen har jag fått använda det!




Förlängda naglar behöver inte vara långa naglar

Att förlänga naglarna behöver inte alls betyda att man gör långa naglar. Den här kunden ville ha naglar som fungerar i vardagen, att dom ska vara jämnlånga och välvårdade och se så fint det blir fast dom inte är superlånga!




Technonaglar

Dessa snygga naglar skulle på technokryssning! Hoppas dom hade trevligt =) Jättefina dekorationer blev det!





Fräscha franska naglar

Det är alltid roligt med färg och dekorationer men en riktigt kritvit fransk manikyr är så himla fräscht!


Mina naglar

Ja för en gångs skull kommer en bild på mina naglar. Som just nu ser ut som skräp. Ändå har jag inte så mycket utväxt, tänk att jag faktiskt gått fem veckor. Mina naglar växer verkligen supersakta! Dom behöver verkligen göras om nu för all glans är borta och det är repor överallt men jag har ingen aning om vad jag ska göra med dom!! Förslag någon? Superlånga är dom också så jag ska nog korta ner dom ganska mycket, men det tar ju sån tid innan dom blir långa igen... =(

Jag har iaf ganska många nya bilder så jag uppdaterar bloggen igen inom kort så kika in snart igen!



Lite nageltips i väntan på nya bilder

Nu har jag verkligen varit dålig på att knäppa kort. Jag lovar att skärpa mig!

Många säger att dom inte vill ha material på sina naglar av anledningen att ens egna naglar blir sköra och förstörda av det. Det är delvis sant. Många har uppfattningen om att deras naglar aldrig blir säg lik igen. Det som händer är att den del av nageln som har varit under materialet och blivit filad på blir förstås lite trött och sliten. Men en jättebra jämförelse är att färga/bleka håret. Det hår som har blivit färgat eller blekt blir slitet, men det nya hårstrået som växer ut ur roten är ju precis den kvalitet som ditt hår alltid har varit. Och exakt samma sak gäller dina naglar. Har du haft en skör nagel som ofta skivar sig, innan du gjort en förlängning eller förstärkning, är det en nagel av den kvaliteten som växer ut igen. Samma gäller om du haft väldigt starka naglar, ha lite tålamod så växer din nagel fram igen.

Så om du har funderat på att skaffa förlängning men tvekat på grund av detta så vet du nu hur det fungerar =)

RSS 2.0