Suddig mobilbild

Jag knäppte ju faktiskt ett kort med telefonen men som ni ser är den inte av den bästa kvalite.



Typiskt!

När man för en gångs skull kommer ihåg att knäppa kort så tar såklart batteriet slut =/ Men jag tror att jag hann knäppa ett kort så jag ska ladda kameran och sen får vi se vad som finns där =)

Jag brukar ju alltid knäppa kort när jag har handlat massa nya grejer men det här gången glömde jag faktiskt det. Men jag har i alla fall köpt en hel del nya dekorationer och sju nya färggeleér. Nu är det bara att komma och bli dekorerad! Det var dekorationsdag hos Erika i fredags och gissa om det hade kommit mycket nya, vårfräscha grejer!!

Hoppas ni haft en bra torsdag!

Snart äre påsk!

Ja snart är det påsk och jag har fått hem en jättefin gul färg! Fick testa den på en kund och titta så fint det blev. Blev lite glitter och en blomma också.



Vit fransk manikyr. punkt.

Det är så himla snyggt med bara vanlig vit fransk manikyr!



Svarta naglar med "pluppar" =)

Ja jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva dessa dekorationer. Jag har i alla fall köpt en ny dekorationspensel som man gör dom med och den är jätteroligt! Ska försöka knäppa bra kort imorgon på en dekorationspinne så ni får se vad jag menar.

Jag ska också verkligen försöka rycka upp när det gäller mitt bloggande. Jag ska knäppa kort och jag ska hålla er uppdaterade med vad som händer på salongen. För det händer faktiskt en hel del! Imorgon ska jag beställa påsar/kassar så ni får nåt att lägga produkter i när ni har handlat. Och så funderar jag på att ha en invigningskväll i början av maj, jag öppnade ju i oktober så det börjar väl bli dags nu =) Det kommer bjudas på tilltugg och en del rabatter på både produkter och behandlingar så missa inte det! Det gäller bara för dom som är på plats!



Nya lack!

Nu har jag fått hem massa nya färger på Depends Minilack. Några från gamla kollektioner och några från vårens nya.







Mycket att göra!

Helt plötsligt har jag hur mycket som helst att fixa och dona med till salongen. Jag har lite tid över idag så jag ska försöka hinna ordna det. Jag skriver mer ikväll och talar om för er om jag lyckats uträtta nånting =)

Nagelbilder jag inte visste att jag hade!

Här har jag suttit i typ flera veckor och tänkt att jag verkligen måste ta med mig kameran på salongen och knäppa nya kort och så kollade jag kameran och tydligen så hade jag knäppt kort som jag inte visste om!





RSS 2.0