Alla borde ha genomskinliga naglar!

Detta gjorde vi idag. Det tog sin lilla tid men gud va snyggt det blev! Första gången jag sätter genomskinliga tippar, men det va inte så krångligt som jag trodde. Måste få in snitsen bara =)  Men sen blev det värre när kära J skulle bestämma sig vad hon skulle ha för dekorationer. Men det blev kanonbra tillslut, både hon och jag riktigt nöjda. Och visst blev det häftigt??!!




Rosa naglar är snygga naglar

Dessa fräsiga naglar ska till Thailand på söndag. Mina naglar är inte alls avundsjuka... Inte ett dugg... =)



Nagelbitare #4

Igår va min nagelbitare tillbaka igen =) Naglar var mycket utväxta som alltid, det är otroligt vad hennes naglar växer! Den här gången blev det mörklila fransk manikyr med rosa detaljer i. Jättesnygga blev dom. Och kolla vad långa hennes egna naglar är, nu är det inte mycket tipp kvar!








Äldre händer är så vackra

Idag kom ett par äldre händer och ville få lite ompyssling. Jag gillar verkligen dessa äldre damer som har insett att livet inte är slut fast man är över 70, och att man fortfarande kan vara mån om sitt utseende.

Visst blev det fint?


Vitt med pärlor och silverglitter

Idag blev dessa skapade. Som tur var, var min kund lika snorig och hostig som mig så jag behövde inte vara rädd att smitta henne!

Imorn är det fredag och förhoppningsvis får jag de nya geléerna då! Spännande ska det bli.


Snygga vardagsnaglar

Denna gång blir det inte så mycket dekorationer, men däremot väldigt fina vardagsnaglar.

På översta bilden har jag gjort vit fransk manikyr med sned svart över halva och sen en glitterlinje i mitten som följer den svarta diagonala. Jättesnyggt både till vardag och fest!

På bild nummer 2 har jag gjort v-format smile och en rad med silverstenar längs hela nageln. Supersnyggt blev det, enkelt och stilrent.

Bild 3 och 4 är före/efterbilder. Vi gjorde en naturell förlängning utan fransk manikyr och dekorationer. Det är minst lika snyggt tycker jag, när naglarna bara ser naturliga och välvårdade ut.








Förkylning och 3D uv-gel

Anledningen till att jag varit dålig på att uppdatera är att jag ligger däckad i förkylning. Jag som alltid säger att jag aldrig blir sjuk, nu får jag verkligen äta upp det. 39.5 i feber, näsblod varje gång jag snyter mig och ingenting jag äter smaker något alls. Usch och fy. Men jag ska kika i kameran om jag har några nya bilder så lovar jag att slänga upp dom här så fort som möjligt.

Något nytt på nagelfronten har det faktiskt hänt i alla fall. Fick ett sms från Erika idag att dom nya 3D-geléerna har kommit! Så himla kul ska det bli att prova dom. Det är säkert superdupersvårt men det ska verkligen bli kul att lära sig något nytt. Hoppas att jag kan få dom så fort som möjligt så jag kan börja öva. Lägger upp en film så ni får se vad det handlar om.

Ha det så bra och ta hand om varandra och er själva!


Men nu har jag slarvat!

Jag har ju gjort jättfina naglar på flera stycken sista veckorna men jag har ju glömt att knäppa kort! Fy på mig, men jag ska skärpa mig.

Annars har det inte hänt så mycket på nagelfronten. Tyvärr inga nya färger eller dekorationer. Hoppas på att Erika ska ha en dekorationsdag snart men lite nya tekniker och vårnyheter i dekorationsväg. Det är väldigt svårt att göra dekorationer just nu. Tomtar är inte så vidare aktuellt längre och folk tycker att det är för tidigt med blommor. Men rosa verkar gå hem i alla fall!

Hoppas att ni inte snöat in och att ni inte fryser allt för mycket!

RSS 2.0